Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ


Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”


Ανδριώτισσες και Ανδριώτες!


Σας παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας με την πεποίθηση πως θα μας τιμήσετε με την ψήφο σας στις εκλογές της 18ης Μαίου.


Όλο αυτό το καιρό της συγκρότησης του ψηφοδελτίου μας, επιδιώξαμε να κουβεντιάσουμε με συμπατριώτες μας με βάση τις αρχές που ανακοινώσαμε με την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, και μακρυά από τη λογική, να προτιμήσουμε υποψηφίους, που έχουν αποθηκευμένες ψήφους από το γνωστό ανταλλακτήριο ‘’ρουσφέτι – ψήφος’’ , γνωστή σε όλους μας στο νησί τα τελευταία χρόνια.


Προσπαθήσαμε και πιστεύουμε πως καταφέραμε να χτίσουμε μια ''δημοτική ομάδα'' η οποία προσεγγίζει και αντιμετωπίζει με διαφορετική άποψη την πολιτική σκηνή και τα κοινά του νησιού μας.


Άλλωστε αυτό δεν είναι, που λέμε όλοι μας κατ’ ιδίαν, συζητάμε; Για το πως πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι μας; Αυτό το έρωτημα προσπαθήσαμε να απαντήσουμε και πιστεύουμε πως το καταφέραμε.


Τολμούμε λοιπόν να το κάνουμε αυτό, όχι γιατί είμαστε αιθεροβάμονες, αλλά γιατί είναι η κατάλληλη εποχή, είναι η κατάλληλη εποχή για να κινητοποιήσουμε νέες δυνάμεις.νέους ανθρώπους να πάρουν τις τύχες του τόπου μας στα δικά τους χέρια.


Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ” σηματοδοτεί την ανανέωση, με την συμμετοχή και μιας νέας γενιάς ανθρώπων, που για πρώτη φορά συμμετέχουν στα κοινά, ζητώντας την ψήφο σας, που εκφράζει νέες ιδέες και φιλοδοξεί να δημιουργήσει νέες συνθήκες, στα αυτοδιοικητικά μας πράγματα της Άνδρου.


Αναζητήσαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή πρόσωπα, που έχουν την όρεξη και την επιθυμία να προσφέρουν, πρόσωπα ικανά και αποφασισμένα να μην αδιαφορούν πλέον για όσα συμβαίνουν γύρω τους, πρόσωπα της δράσης και όχι του καναπέ, πρόσωπα διατεθειμένα να εργαστούν για την Άνδρο της Ζωής μας.


Καλωσορίζουμε τα στελέχη που θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα με την "ΑΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ", τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις εκλογές και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη των περιοχών τους.


Η κοινωνία του νησιού μας, καλείται τώρα να επιλέξει εκπροσώπους δραστήριους, με καθαρό λόγο και αποτελεσματικότητα.


Ανδριώτισσες και Ανδριώτες,


σας καλούμε να επιλέξετε χωρίς διλήμματα, ανθρώπους που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν στον τόπο και δεν πρόκειται να χαθούν την επομένη των εκλογών.


σας καλούμε να στείλετε αυτή τη φορά το μήνυμα “ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ”, τολμώντας να ψηφίσετε ανθρώπους που όλοι γνωρίζετε, είναι δίπλα σας και δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά τώρα μόνον ίσα-ίσα να συμπληρώσουν ένα ψηφοδέλτιο και μετά να χαθούν.


Ο νέος Δήμος πρέπει να διαγράψει τα καθεστωτικά χαρακτηριστικά που πνίγουν την προοπτική του και να περάσει σε φρέσκα μυαλά με διάθεση για καινοτομία.


Με τη δήλωση υποψηφιότητας του Συνδυασμού μας, που άλλοι αμφισβητούσαν και απεύχονταν, θα θέλαμε να σημειώσουμε και ορισμένα γεγονότα που συνέβησαν αυτό το διάστημα.


ΔΕΝ τιμούν το νησί μας οι σχεδόν καθημερινές διαδυκτιακές αντιπαραθέσεις εκβιαστικές αναρτήσεις κατά υποψηφίων. Ευτυχώς ή δυστυχώς, γνωριζόμαστε αρκετά καλά μεταξύ μας, έχουμε καταθέσει τα διαπιστευτήριά μας και οι όποιες επιθέσεις απλά δηλητηριάζουν το κλίμα, προκαλώντας την απέχθεια των νέων, που πρέπει να γίνουν συμμέτοχοι στα κοινά και να αλλάξουν εκ των έσω τα πεπραγμένα.


Ελπίζουμε οι ανώφελες επιθέσεις να τελειώσουν εδώ.


Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία τους!


Αντιλαμβανόμαστε, ότι δεν έρχονται με επιχειρήματα, αλλά περιορίζονται στο να αυτοανακαλούνται νικητές, πριν καν οι ψηφοφόροι της Άνδρου μιλήσουν!


Θεωρούμε ανέντιμο και ανήθικο να επιχειρούνται μέχρι και την τελευταία ώρα, χτυπήματα κάτω απο την μέση εναντίον δικών μας υποψηφίων, γεγονός που φανερώνει την ένδεια επιχειρημάτων και έμπνευσης. Μια πραγματικά θλιβερή μεθοδολογία και ακατανόητη στρατηγική...


Αγωνιστήκαμε κόντρα σε τέτοιες πιέσεις, κόντρα στην προσπάθεια αφανισμού μας και έχουμε σήμερα στην κρίση σας, ένα συνδυασμό ευέλικτο, με υποψήφιους που όχι απλά συμπληρώνουν "κουτάκια", αλλά ενεργά και δημιουργικά πρόσωπα, που μπορούν να απαντήσουν στα προβλήματα των δύσκολων καιρών που ζούμε.


Επειδή η Άνδρος είναι η πατρίδα μας, το νησί που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, πήγαμε σχολείο, παίξαμε στις γειτονιές του, που επιλέξαμε να ζούμε και να δουλεύουμε, το νησί που την αύρα του θέλουμε να μεταφέρουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Ανδρο που όλοι έχουμε στο μυαλό, στην καρδιά και στα όνειρα μας, ακόμα και όσοι βρίσκονται μακριά της...


Επειδή στην Άνδρο, έχουμε υποχρέωση να αλλάξουμε σελίδα και να δημιουργήσουμε μια νέα εποχή, δουλεύοντας με όλες μας τις δυνάμεις για το σήμερα, αλλά και για το αύριο, για το μέλλον των παιδιών μας...


Επειδή Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”, είναι ο συνδυασμός που δεν ανέχεται ούτε συμμετέχει σε παρασκηνιακά και υπόγεια παιχνίδια που έφτασαν, άλλωστε, το δήμο σε αυτή την κατάσταση.


Επειδή ο δρόμος της αλήθειας και της ειλικρίνειας, είναι ο δυσκολότερος δρόμος και αυτόν έχουμε επιλέξει να βαδίσουμε και έτσι, θα προχωρήσουμε ως το τέλος.


Επειδή στοχεύουμε σε μια νέα ζωντανή αυτοδιοίκηση στο νησί μας, που θα προτάσει τη διαφάνεια και το όραμα, που θα εμπνέει το δημότη της Άνδρου, που θα δραστηριοποιείται πέρα από συμβιβασμούς, συγκαλύψεις και προχειρότητες, που θα αναθέτει ρόλους και ευθύνες σε όλους, μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες, γιατί μόνον έτσι μπορούμε να κατανοούμε τις δυνατότητες που έχουμε σαν Ανδριώτες και να συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά.


ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ


ΣΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΔΡΟΥ

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΠΑΚΗ
ΣΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣΗ ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ


Υποψήφιος Δήμαρχος Άνδρου

ΚΑΠΑΚΗΣ Ιωάννης του ΓεωργίουΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΟΥΤΕΛΗ Μαρία του Ιωάννη
ΚΑΪΡΗΣ Γεώργιος του Πέτρου
ΛΙΟΠΥΡΟΣ Αντώνιος του Δημητρίου
ΜΕΡΕΜΕΤΙΔΟΥ Αναστασία του Θεμιστοκλή
ΡΗΓΑΣ Ιωάννης του Ανδρέα
ΣΑΠΟΥΝΑ Αναστασία του Γεωργίου
ΤΖΙΒΑΡΑΣ Θεόδωρος του Γεωργίου
ΦΡΑΓΚΕΤΗ Χρυσούλα του Φρατζέσκου
ΨΑΡΟΥΛΗΣ Κυριάκος του Βασιλείου


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ
ΒΟΥΛΓΑΡΗ – ΜΑΜΑΗ Ευθυμία του Νικολάου
ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ Γεώργιος του Βιδιάνου
ΤΡΙΔΗΜΑ Ευφροσύνη του Νικολάου

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΜΥΡΩΝ
ΦΡΑΓΚΕΤΗΣ Φρατζέσκος του Ιωάννη


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΑΡΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Αδαμαντία του Κωνσταντίνου


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΙΤΡΟΦΟΥ
ΠΕΡΤΕΣΗΣ Ιάκωβος του Ματθαίου

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΙΚΙΩΝ
ΜΑΡΓΕΤΗΣ Ευάγγελος του Μιχαήλ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΟΥΡΚΩΤΗΣ
ΜΑΝΔΑΡΑΚΑΣ Νικόλαος του Ιωάννη


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΝΙΩΝ
ΑΝΝΙΣΗΣ Παναγιώτης του Σπυρίδωνα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΘΙΟΥ
ΓΛΥΝΟΣ Κωνσταντίνος του Αντωνίου
ΓΛΥΝΟΥ Άννα του Νικολάου
ΖΑΝΝΕΣ Δημήτριος του Αντωνίου
ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ Γεώργιος του Μιχαήλ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΡΜΟΥ ΚΟΡΘΙΟΥ
ΓΛΥΝΟΣ Νικόλαος του Σταύρου
ΓΛΥΝΟΥ Μαργαρίτα του Γιαννούλη


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΘΙΟΥ
ΡΑΜΟΥΝΔΟΣ Αντώνιος του Αριστείδη
ΡΟΜΠΟΣ Γεώργιος του Στυλιανού


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΠΑΡΙΑΣ
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ Ιωάννης του Νικολάου


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΧΥΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ Μαρία του Αλέξανδρου


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ Γιαννούλης του Δημοσθένη


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΤΙΟΥ
ΚΟΡΡΕΣ Γεώργιος του Μιχαήλ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΔΡΟΥΣΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΑΣ Αθανάσιος του Κωνσταντίνου
ΘΩΜΑ Άννα (Βελούδου) του Στέφανου
ΚΑΤΣΙΚΗΣ Νικόλαος του Αντωνίου
ΛΥΓΙΖΟΣ Κωνσταντίνος του Γεωργίου
ΡΕΡΡΑΣ Ιωάννης του Δημοσθένους
ΣΤΕΦΑΝΟΥ Γεώργιος του Λεωνίδα
ΤΡΙΔΗΜΑΣ Σταύρος του Ελευθερίου
ΤΡΙΜΠΑΛΗ– ΧΕΛΜΗ Αικατερίνη του Ιωάννη


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΠΑΤΣΙΟΥ
ΚΟΛΥΔΑΣ Ιωάννης του Νικολάου
ΜΑΡΙΝΑΚΗ Αγγελική του Μιχαήλ
ΨΩΜΑ Άννα του Νικολάου


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΑΥΡΙΟΥ
ΚΟΥΣΗ Ραλλού του Παναγιώτη
ΠΕΤΡΑΚΗΣ Παναγιώτης του Στυλιανού
ΤΡΙΔΗΜΑΣ Νικόλαος του Αδάμ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΡΟΒΑΤΟΥ
ΔΕΛΑΒΟΓΙΑΣ Αθανάσιος του Αλέξανδρου
ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ Αναστασία του Δημητρίου


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΝΑ
ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗΣ Ιωάννης του Μιχαήλ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΙΤΑΛΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ Ανδριανή του Μιχαήλ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΚΟΙΛΟΥ
ΑΚΤΥΠΗΣ Διονύσιος του Αντωνίου
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης του Ιωάννη


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΟΤΑΝΤΑΛΟΥ
ΖΟΥΡΑΣ Γεώργιος του Μιλτιάδη


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΕΩΣ
ΚΑΝΑΚΗ Μαρία του Νικολάου