Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΠΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξή σας. Μαζί δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα και καταφέραμε να δηλώσουμε παρόντες! Ξεπεράσαμε εμπόδια, αντιμετωπίσαμε χτυπήματα κάτω από τη μέση και ενώ είχαμε πλήθος στοιχείων για κατάθεση ενστάσεων κατά συγκεκριμένων υποψηφιοτήτων, επιλέξαμε να διαχωριστούμε από τα συνηθισμένα και να μην πολώσουμε περισσότερο το κλίμα.
Η ψήφος σας είναι για μας ύψιστη έκφραση τιμής και εμπιστοσύνης και σας τονίζω για μία ακόμη φορά, πως δε θα σας προδώσουμε ποτέ!

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με πολλούς Ανδριώτες και να  ανταλλάξω απόψεις και προβληματισμούς για την Άνδρο μας. Η σχέση αυτή που αναπτύξαμε συνεχίζεται και θα ενδυναμωθεί προϊόντος του χρόνου,  έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε αυτό που αξίζει το νησί μας. Ευχόμαστε στο νέο  Δήμαρχο Θεοδόση Σουσούδη καλή δύναμη και να διοικήσει την Άνδρο με έμπνευση, με όραμα και με βασικό κριτήριο το κοινό  καλό!
Ως συνδυασμός είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε κάθε πρόταση και θέση που θα βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, ασκώντας παράλληλα εποικοδομητική και γόνιμη κριτική.  Είμαστε εδώ, είμαστε για όλους τους Ανδριώτες και μαζί με εσάς θα παλέψουμε με κάθε πρόσφορο μέσο να κάνουμε πραγματικότητα την Άνδρο της Ζωής μας.