Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ...

Ευτυχώς που ήρθαν οι τοπικές γιορτές και ο Δήμος αποφάσισε ότι είναι ενιαίος και ξεκίνησαν την μερική και σε φανερά σημεία αποκομμιδή μέρους των σκουπιδιών που μας έχουν πνίξει για πάνω απο ένα μήνα,με την δικαιολογία, ότι έχει χαλάσει ο δεματοποιητής....
Παραθέτουμε μια σειρά χρονικά φωτογραφιών,που αποδεικνύουν ότι όχι μόνον δεν έχει χαλάσει ο δεματοποιητής όλο αυτόν τον καιρό αλλα και οτι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με την υγεία των συμπολιτων μας ο κος Δημαρχος και η παράταξη του.
Εχουν φέρει τους αρουραίους μέσα στα σπίτια και στις αυλές μας,μέσα στα σχολεία και ευτυχώς που δεν ειναι καλοκαίρι, να έχουμε και μολυσματικές ασθένειες.
Πλήθος τα δημοσιεύματα στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης που αποτυπώνουν μία κατάσταση ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη για την υγεία μας.
Μέτρο εκβιασμού, μέτρο πίεσης για την επιλογή της Πλούσκας είπαν κάποιοι,αλλά μόνον για την Υδρούσα και τους κατοίκους της, αφου στην  Χώρα, τα σκουπίδια μαζεύονταν τουλάχιστον απο τις 2 Νοεμβρίου.
Ο διαχωρισμός του νησιού, για μια ακόμα φορά,τώρα όχι μόνον  με λόγια απο πλευράς του κου Σουσούδη,αλλά και  με πράξεις !
Οι φωτογραφίες δείχνουν οτι κρυφά φορτώνουν το φορτηγό και τα πηγαίνουν στον δεματοποιητή,που κατά δήλωση τους, όλο αυτόν τον καιρό δεν δουλεύει, ειναι χαλασμενος!
Kαι φτάσαμε σε ακραίες καταστάσεις !
Μεγάλη η χάρη του Αγίου Φιλίππου και μάζεψαν μερικά σκουπίδια χτές απο το Μπατσί  και σήμερα μαζεύουν και απο το Γαύριο.
Οι εργάτες του Δήμου αγωνίζονται ηρωικά μέσα σε τρομερή δυσοσμία να μαζέψουν με τα χέρια τους τόνους σκουπιδιών,χωρίς στοιχειώδη μέτρα προστασίας, αφού τα σκουπίδια είναι για πάνω απο ένα μήνα στους δρόμους.
Που είναι αλήθεια οι εθελοντές του κου Δημάρχου τώρα στα δύσκολα ?
Που είναι οι φορτωτές και το τσαπάκι του Δήμου να παίρνει τα σκουπίδια και να μην κινδυνεύουν οι εργάτες μας απο την άμεση επαφή τους με αυτά ?
Ολα στο πόδι, όλα στον αέρα!
Μεγάλη η χάρη των τοπικών μας ‘’Αγιων’’ σήμερα!
Αυτό είναι το πρόγραμμα και το όραμα του κου Σουσούδη και της παράταξης του στο πελώριο αυτό θέμα που στο παρελθόν κατέκριναν και όχι μόνον αυτό, αλλά, έλεγαν πως είχαν και έτοιμες λύσεις!
Επιτέλους θα μάθουμε για ποιό τελικά λόγο, η σημερινή δημοτική αρχή θέτει σε κίνδυνο την υγεία των συμπολιτών  μας και ποιά η σκοπιμότητα που τα σκουπίδια μένουν στον δρόμο?
ΥΓ
Την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες μαθαίνουμε οτι μαζεύουν και σκουπίδια απο το Γαύριο, Σάββατο απόγευμα και ας μην ήρθε ακόμα του Αγίου Νικολάου.
Φαίνεται ότι ο Αγιος Φίλιππος,έβαλε το χέρι του και στο Γαύριο...μεγάλη η χάρη του....

Παραθέτουμε ένα μέρος απο το φωτογραφικό υλικό από τις 2 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα που δείχνει την...υπευθυνότητα της σημερινής δημοτικής αρχής.
Ο δεματοποιητής δουλεύει

Αποκομμιδή σκουπιδιών στην Χώρα 2 Νοεμβρίου
Αποκομμιδή σκουπιδιών στην Χώρα 2 Νοεμβρίου
2 Νοεμβρίου αδειάζουν τα σκουπίδια της Χώρας