Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Φαίνεται ότι έχετε επιλεκτική μνήμη κ.Σουσούδη...ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗ !

Διάβασαμε την απάντηση του κ. Σουσούδη με σχετικό δελτίου τύπου,αλλά πολύ περισσότερο και για τις επί μέρους διευκρινήσεις για την ανάρτηση μας στο site του Συνδυασμού μας androstiszoismas.blogspot.com  με τον τίτλο ‘’ Το πνεύμα των Χριστουγέννων’’ και για όσα διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση στο Γαύριο στις 16/11/15.

Hρθε όμως καθυστερημένα.

Αν φυσικά, δεν είχαμε εμείς δημοσιοποιήσει,το σχετικό μας  άρθρο, δεν είχε πρόθεση ο κ. Δήμαρχος να βγάλει κάποιο δελτίο τύπου, για το τι τέλος πάντων ήταν και πως εξελίχθηκε η συγκέντρωση αυτή και το συμβάν όπως λέει.

Η δημοκρατική του ευαισθησία προκλήθηκε μετά το άρθρο μας αυτό και ο Ανδριώτικος λαός μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του...

Οσο τέλος για την αναφορά του περί  ΧΥΤΥ στην θέση Πλούσκα, έτσι όπως μεθοδεύτηκε να φέρει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο και την αναφορά του ότι, την καταψήφισε ο επικεφαλής της Δημοτικής μας Κίνησης Γιάννης Καπάκης, απλά του υπενθυμίζουμε, ότι η δικιά του παράταξη δεν την ψήφισε, δεν τον στήριξε !
Μάλλον πολύ γρήγορα ξεχνάει !

Σας θυμίζουμε εδώ κ. Σουσούδη, ότι επτά (7) δικοί σας Δημοτικοί Σύμβουλοι, καταψήφισαν την επιλογή σας για την Πλούσκα και δεν βλέπουμε να αναφέρεστε εδώ ?

Mήπως  να  περιμένουμε νέο δελτίο τύπου και για αυτούς ή δεν θα βγάλετε ?

Τα δελτία τύπου που εκδίδετε κ. Σουσούδη,πρέπει να εκδίδονται πλήρη και χωρίς ...επιλεκτική μνήμη, γιατί αν είναι τέτοιου είδους,όπως αυτό που τώρα αναφέρεστε, δεν κάνετε τίποτα άλλο απο το απλά να αποπροσανατολίζετε τους συμπολίτες μας απο το βασικό αγαθό της διαφάνειας και δημοκρατικής λειτουργίας αυτού του ίδιου του Δήμου που όλοι κληθήκαμε να υπηρετήσουμε.

Εμείς θα διεκδικούμε πάντα την πληροφόρηση των πολιτών,χωρίς σημάδια ..επιλεκτικής μνήμης, γιατί στόχος μας είναι η πλήρης ενημέρωση των Ανδριωτών στους οποίους , σας θυμίζουμε, τελικά όλοι μας λογοδοτούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου