Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

ΔΗΜΌΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΔΡΟΥ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανάμεσα σε 7 αποδέκτες επιστολή του πρώην Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου
κ.Νίκου Τριδήμα σχετικά με την πορεία αυτής της προσπάθειας που ξεκίνησε το 2013.

Γαύριο στις 29/3/2016


Πρός

ΕΝ ΑΝΔΡΩ  -  ANDROS PORTAL  – ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΚΙΝΗΜ. ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ – ΑΝΔΡΙΑΚΗ -ΑΝDROS 365 – ΦΙΛ.ΟΜΙΛΟΣ ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ


Κοινοποίηση:
·         Δήμαρχο Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη.
·         Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κ. Γ. Χατζημάρκο, Περιφερειάρχη και
           κ. Γ. Λεονταρίτη, Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων
·         Έπαρχο Άνδρου, κ. Δημήτρη Λοτσάρη
·         Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου Τμήμα Διοίκησης Ν. Κυκλάδων

Επειδή την περασμένη εβδομάδα 24/3/16, διαβάσαμε στο διαδίκτυο και τις εφημερίδες «Κοινή Γνώμη» και «Λόγο των Κυκλάδων», τον Δήμαρχο Ανδρου κ.Σουσούδη, να αναφέρεται :“ στη βούληση τόσο του ίδιου όσο και της υπόλοιπης Δημοτικής Αρχής, να κατασκευαστεί κλειστό γήπεδο στην Άνδρο”  και μάλιστα επιπρόσθετα να δηλώνει ότι: “Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρουμε κι εμείς, στην Άνδρο, να έχουμε ομάδα υψηλού επιπέδου», προσθέτοντας μάλιστα ότι: «Βεβαίως, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει η Άνδρος να αποκτήσει δικό της κλειστό γήπεδο. Δεν σας κρύβω πως αυτός είναι ένας από τους βασικότερους στόχους της δημοτικής μας αρχής κι ελπίζω να καταφέρουμε να δρομολογήσουμε τη μελέτη και στη συνέχεια την κατασκευή του. Πρώτα και πάνω από όλα επειδή ένα τέτοιο έργο το έχει ανάγκη η νεολαία του νησιού μας».
Mε αφορμή λοιπόν αυτές τις νέες του δηλώσεις και μάλιστα για μιά ακόμα φορά εκτός Ανδρου, όπως πρόσφατα είχε κάνει στην Αθήνα, στο κόψιμο της πίτας του Φιλοπρόδου Ομίλου ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ, δεν μπορώ και εγώ να μην αναφερθώ στο θέμα αυτό της κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου στον τόπο μας, γιατί πάνω απ’ όλα πιστέβω ότι δεν αρκούν μόνον τα καλά λόγια και τα ευχολόγια, αλλά πολιτική βούληση και δουλειά χρειάζεται και όχι άλλες κοροιδίες, ειδικά στο θέμα αυτό και εξηγούμαι δημοσίως.
Οφείλω εδώ να δηλώσω ότι η σημερινή δική μου παρέμβαση δεν έχει σκοπό να εκφράσει τον οποιοδήποτε αντιπολιτευτικό λόγο απέναντι στον κ. Σουσούδη και μάλιστα σε ένα θέμα που πρέπει να ενώνει όλους τους Ανδριώτες μεταξύ μας,ώστε με μιά γροθιά να διεκδικήσουμε τον στόχο αυτό, αλλά να εκφράσω την αγωνία μου, γιατί, να πάει τόσος καιρός χαμένος και αν πραγματικά σήμερα ο κ. Σουσούδης είναι ειλικρινής με αυτά που δηλώνει δημόσια, ή είναι ακόμα μία άλλη ανεκπλήρωτη υπόσχεση του.
Σας παρουσιάζω λοιπόν με χρονολογική σειρά τις ενέργειες που τότε είχαν γίνει και φυσικά τις μηδενικές κινήσεις απο την πλευρά του κ.Σουσούδη και της παράταξης του απο την μέρα που ανέλαβαν τον Δήμο και ελπίζω ότι και μετά απο αυτήν την δική μου παρέμβαση θα γίνει ουσιαστικά επιτέλους κάτι.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει οι παρακάτω κινήσεις:

1). Η τότε Δημοτική Κοινότητα Γαυρίου στις 27 Νοεμβρίου 2013 ομόφωνη απόφασή της αριθμ.43/2013, ανέλαβε την πρωτοβουλία για την δημιουργία Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ – Βόλεϊ και χώρου πολλαπλών χρήσεων στον εναπομείναντα ιδιόκτητο δημοτικό χώρο, στο οικόπεδου του νέου τότε κατασκευαζόμενου δημοτικού σχολείου.Μάλιστα τονίζονταν ότι η ύπαρξη αυτού του δημοτικού οικοπέδου αποτελούσε μεγάλο πλεονέκτημα για την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης, με προστιθέμενη αξία,  ότι το γήπεδο βρισκόταν στην πύλη εισόδου του νησιού, γεγονός που θα μείωνε κατά πολύ τον χρόνο, καθώς και το κόστος μετακίνησης των αθλητών,  καθιστώντας έτσι την όλη πρόταση πολύ ισχυρή, έτσι όπως ακριβώς συμβαίνει και σε άλλα κυκλαδονήσια και σίγουρα, είναι απόλυτα σαφές και κατανοητό, ότι μπορεί κάτι τέτοιο να χρηματοδοτηθεί.


     2). Στις  15 Ιανουαρίου 2014, σε δημόσια συνεδρίαση το τότε Δημοτικό Συμβούλιο  Άνδρου με την  αριθ. ομόφωνη απόφαση του 3/2014 (AΔΑ:ΒΙΠ5ΩΨΙ-ΜΣΔ),δηλαδή και με την σύμφωνη γνώμη του κ Σουσούδη που ήταν στην αντιπολίτευση τότε λοιπόν το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδρου, ομόφωνα αποδέχεται την πρόταση της Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου, να κατασκευαστεί κλειστό γυμναστήριο (κλειστό γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ και λοιπών πολιτιστικών δραστηριοτήτων) και παραχωρεί για το σκοπό αυτόν, το οικόπεδο, στο χώρο του νέου Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου.Οι προμελέτες θα εκπονούνταν από το Τμήμα Τεχνικών Προδιαγραφών και Περιβάλλοντος Δήμου Άνδρου.

3). Με βάση αυτές τις δύο ομόφωνες αποφάσεις, σάν Πρόεδρος τότε της Κοινότητας Γαυρίου, έκλεισα ραντεβού και επισκέφτηκα στην Αθήνα την Γ.Γ.Α. – Γενική Διεύθυνση Αθλητικής Υποστήριξης, Διεύθυνση Μελετών Αθλητικών Έργων, όπου εκεί στις 11/3/2014, παρέλαβα με επίσημη αλληλογραφία, με παραλήπτη τον Δήμο Ανδρου και την Δημοτική Κοινότητα Γαυρίου, με αριθμ. πρωτ.
ΤΥ-Δα/Φ320/οικ.7638, δύο τυποποιημένες σε ηλεκτρονική μορφή μελέτες.
Πρόκειται  για δύο τύπους γηπέδων που εφαρμόζονται κυρίως, στην επαρχία και τα νησιά, οι οποίες έχουν ως εξής:

α) Τ 10β  χωρητικότητας περίπου 500 θέσεων για αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και χαντ-μπωλ και
β) Τ 11β   χωρητικότητας 450 θέσεων μόνο για Μπάσκετ και βόλεϊ.

Το βασικό πλεονέκτημα του γηπέδου τύπου Τ 10β, εκτός από το ότι διαθέτει περισσότερους βοηθητικούς χώρους, μας τόνισαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Γ.Γ.Α, ότι συνίσταται μάλιστα για το ότι, θα μπορούν να πραγματοποιηθούν και μουσικές εκδηλώσεις τις οποίες θα μπορούν να παρακολουθούν μέχρι 1.200 άτομα.
Και μάλιστα στο νησί μας, που τέτοιος άλλος κλειστός χώρος δεν υπάρχει και αμέτρητες φορές έχει ζητηθεί εδώ και χρόνια να υπάρξει, σε οποιαδήποτε μάλιστα γωνιά του, αρκεί επιτέλους να γίνει !
4). Στις 2 Απριλίου 2014 θεωρώντας ότι πρέπει να ενημερωθεί και επίσημα το Τοπικό Συμβούλιο Γαυρίου αλλά και αυτό το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδρου και ο τότε Δήμαρχος,συγκάλεσα Τοπικό Συμβούλιο και αφού έγινε πλήρης ενημέρωση για την μέχρι τότε πορεία,αποφασίστηκε εκ νέου ομόφωνα με την αριθμ. 1/2014, η κατάθεση όλου του φακέλλου και των σχεδίων που είχαμε παραλάβει απο την Γ.Γ.Α ,στον Δήμο για να επιδιωχθεί η γρήγορη σύνταξη μελέτης και να μπέι το όλο έργο προς χρηματοδότηση.
Μάλιστα σύσσωμο το Τοπικό Συμβούλιο ανέφερε στην ιστορική του αυτή απόφαση,ότι θα πρέπει να τρέξουν όλες οι διαδικασίες ανεξαρτήτως των επερχόμενων εκλογών.

    5). Τέλος και με την την ιδιότητα μου τότε, σαν Πρόεδρος της Κοινότητας Γαυρίου, γνωστοποίησα επιπλέον και με προσωπική μου επιστολή με ημερομηνία 11 Απριλίου 2014, τον τότε Δήμαρχο κ.Γ.Γλυνό καθώς και τους τρείς επικεφαλείς και υποψηφίους Δημάρχους κ.κ. Θ.Σουσούδη, Γ.Μαλταμπέ και Γ.Καπάκη, ότι καταθέσαμε στον Δήμο Ανδρου την τελευταία μας απόφαση (1/2014), μαζί με όλο το σχετικό υλικό, όπου τους γνωρίζαμε για όλες τις μέχρι εκείνη την μέρα ενέργειες και την ευχή ότι ανεξαρτήτως πιός θα εκλεγεί νέος Δήμαρχος Ανδρου  δεν θα αφήσει επ΄ ουδενί την προσπάθεια υλοποίησης του έργου.
     Ωστε να αφήσουμε στις επόμενες γενιές ένα τέτοιο έργο που  λείπει απο το νησί μας και την στιγμή που άλλα Κυκλαδονήσια εδώ και χρόνια έχουν τέτοια κλειστά Γυμναστήρια.
.
Και ερχόμαστε λοιπόν σήμερα, να δηλώσω και μετά τις αλεπάλληλες υποσχέσεις του κ.Σουσούδη, ότι  χάθηκαν 18 μήνες χωρίς να γίνει το παραμικρό, χωρίς κάν, να ακούσουμε κάποια πρωτοβουλία τους, αλλά αντίθετα να ακούμε απο χοροεσπερίδα σε χοροεσπερίδα...περί  ονείρου, μόνο που και τα όνειρα έχουν αρχή και τέλος !
Ολοι  μας αναγνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα έργο υποδομής για τον τόπο μας, που θα γίνει πόλος έλξης της νεολαίας μας και παράλληλα θα αξιοποιείται ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, για την οργάνωση ποικίλλων αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Θα πάρει ζωή, μία ακόμα πολύπλευρη δραστηριότητα μέσα απο την υπάρχουσα αυτή αθλητική υποδομή και δεν χρειάζεται να είναι κανένας ειδικός για να το καταλάβει, είναι αυτονόητο !
Πέρασαν λοιπόν 18 μήνες δημαρχίας του κ. Σουσούδη και δεν έγινε  απολύτως τίποτα, ούτε μία ενέργεια εκκίνησης του φακέλλου, σαν να μην υπάρχει κάν στα συρτάρια τους !
Μόνο λόγια και… ‘’όνειρα’’ ζωής απο πλευράς του Δημάρχου και τίποτα άλλο !
Οι συμπολίτες μας ας κρίνουν...

Με εκτίμηση

Νικόλαος Α.Τριδήμας.

 

2 σχόλια:

 1. ΓΩΡΓ. ΑΥΤΑΔ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥΠέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 - 8:39:00 π.μ. EEST

  ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ.Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, όπου οι πόροι που μπορούν να διατεθούν είναι περιορισμένοι. Η αδιαφορία, όμως, της σημερινής διοίκησης του Δήμου υπό τον κ.Σουσούδη, οδηγεί για ένα ακόμα τέτοιο θέμα στην πλήρη απαξίωση στην αχρηστία, για ένα ΠΑΝΑΝΔΡΙΑΚΟ στόχο που ξεκίνησε σοβαρά και με βήματα μελετημένα – όπως αναφέρει ο τέως Πρόεδρος του Γαυρίου κος Ν.Τριδήμας.
  Για ένα στάδιο το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει στολίδι για την Ανδρο, που θα γίνει κέντρο ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων που θα προάγει τον ντόπιο αθλητισμό, τηΝ συλλογικότητα, τον υγιή ανταγωνισμό και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των παιδιών μας, αλλά και των άλλων Κυκλαδοτόπουλων.
  Ας γίνει αφορμή να ξεκινήσει έστω και τώρα η συλλογική Πανανδριακή δράση, ώστε να το δούμε γιατί όχι και στην επόμενη 3ετία να γίνεται πραγματικότητα. Στα άλλα νησιά γιατί απέκτησαν και εμείς στέλνουμε κύριοι τα παιδιά μας να δηλώνουν σάν έδρα την Τήνο και να παίζουν εκτός Ανδρου ? Απαράδεκτο πέρα για πέρα για αυτά τα ίδια τα παιδιά μας ,για τα έξοδα που κάνουμε να πάνε και να έρθουν και δεν είναι λίγα κύριοι των Συλλόγων ( διοικήσεις αλλά και προπονητές ) !
  Δεν σας προσβάλλει όλους εσάς στους αθλητικούς συλλόγους της Ανδρου αυτό το θέμα ? που είναι οι δάσκαλοι, οι προπονητές οι γονείς σύσσωμοι να ξεσηκωθούν για ένα τέτοιο έργο ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΟΝΕΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

  Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΑΥΡΙΟΥ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ‘’ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ’’ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΥΡΙΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΟΥΣΣΟΥΔΗ.
  ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΛΕΩ, ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΓΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩς ? ?
  ΠΟΙΑ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ? ?
  ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΑΥΡΙΟΥ ? ?
  ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ? ?
  ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ? ?
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ? ?
  ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ, Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ‘’αθλητής ? ?
  ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΕΩΣ ΤΟ 2013 ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ....ΒΟΥΚΙΝΟ, ΟΙ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ? ?
  ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΗΤΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ? ?
  ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ? ?
  ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ‘’αθλητής’’, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΕΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΝΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ? ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή