Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

2 χρόνια διοίκησης κ.Σουσούδη και βαλσαμωμένο πουλί να τους δώσεις να στο βαστήξουν, αυτό θα τους φύγει ! !

Οι.... θλιβερές πρωτιές της δημοτικής αρχής Άνδρου

Aυτή η δημοτική αρχή υπό τον κ.Σουσούδη κατά κοινή παραδοχή, μας έχει συνηθίσει σε ...θλιβερές πρωτιές, σε μιά σειρά ζητήματα της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.
Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν απο τότε, που στην ουσία υπέκλεψε την ψήφο των συμπατριωτών μας με ψεύτικες υποσχέσεις και ....έτοιμες λύσεις που αποδείχθηκε τελικά ότι δεν τις είχε και πορεύεται τώρα σε συνεχόμενες πρωτιές επικίνδυνης ανεπάρκειας.
Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι στην Ανδρο, δεν θα γίνει τελικά τίποτα με αυτόν τον Δήμαρχο,που προεκλογικά έδωσε πολλές πολιτικές υποσχέσεις που δεν τις  τηρεί, γιατί όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός και βαλσαμωμένο πουλί να τους δώσεις να το βαστήξουν,αυτό θα τους φύγει !
Τι να πρωτοθυμηθούμε ?
Τις κωλοτούμπες με το θέμα της χωροθέτησης του ΧΥΤΥ όπου η διαδικασία είναι ακόμα στον αέρα, την υδρογεωλογική μελέτη που τόσο εύκολα βαφτίστηκε έκθεση και η τύχη της αγνοείται ακόμα, τις παλινωδίες με την επιλογή αναδόχων για την ανακύκλωση, την απαράδεκτη εικόνα των σορών από σκουπίδια ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, την τραγελαφική κατάσταση στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τις δημόσιες λεκτικές επιθέσεις τύπου πεζοδρομίου σε όσους δημοτικούς συμβούλους και πολίτες τολμήσουν να αρθρώσουν διαφορετικό και τεκμηριωμένο λόγο, το χάλι με τις παλαιές οφειλές των τελών ύδρευσης της Υδρούσσας και τις σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ. επί προεδρίας Κυριάκου Θωμά, τις συνεχείς απ΄ευθείας αναθέσεις του κ. Δημάρχου για άγρα ψήφων, τις παραιτήσεις Προέδρου Δ.Σ., Αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων με σοβαρές καταγγελίες και πόσα ακόμα….
Φτάσαμε μάλιστα στο επαίσχυντο σημείο να μην έχει συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τον μήνα Σεπτέμβριο, να αναρτάται στη Διαύγεια πρόσφατη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για τροποποίηση του Προϋπολογισμού και να υπάρχουν δύο εισηγήσεις, μια της Δ/ντριας Οικονομικών και μια του Αντιδημάρχου και Προέδρου της κ. Βουραζέρη με σημαντικές  μεταξύ τους διαφορές στα ποσά και να τίθεται προφανώς σοβαρό θέμα εγκυρότητας για να μην πούμε παραποίησης που θα πρέπει να προβληματίσει τα παρόντα μέλη της Ο.Ε .
Τόσο γρήγορη εικόνα αποδόμησης και διάλυσης από μια δήθεν πολλά υποσχόμενη δημοτική αρχή που παραπαίει εσωτερικά σπαρασσόμενη, ομολογουμένως μας ξεπερνά.
Θα τολμήσει άραγε να επιχειρήσει απολογισμό πεπραγμένων διετίας ο κ. Δήμαρχος? Τον προκαλούμε να το κάνει. Αρκεί να είναι καλά προετοιμασμένος για τον οδυνηρό γι΄αυτόν αντίλογο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου