Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Διαφοροποίηση Δημοτικών Συμβούλων

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Ανδρος 23/10/2016

Ο Δήμαρχος  Άνδρου το Σάββατο 22/10/2016 και ώρα 22:00 ανάρτησε στην ηλεκτρονική σελίδα ¨Εν Άνδρω¨ ανακοίνωση σχετικά με την έκθεση του Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Ε. Καπετάνιου. 
Δηλώνουμε ότι ουδέποτε ενημερωθήκαμε για το περιεχόμενο αυτής της δήλωσης και ουδέποτε μας ζητήθηκε να εκφράσουμε την άποψή μας σχετικά με το θέμα της επίσκεψης του Γ.Γ.  στο νησί μας, συνεπώς θεωρούμε απαράδεκτο να δημοσιοποιείται εν άγνοια μας επιστολή από τον Δήμο Άνδρου, και διαφοροποιούμε τη θέση μας από αυτήν του κ. Δημάρχου.
Αντιθέτως, ευχαριστούμε τον Γ.Γ. για την ευαισθησία που επέδειξε επί του θέματος, εντός του πλαισίου των καθηκόντων του και επισκέφτηκε το νησί μας προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος την κατάσταση.
Θα  θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν θα ανεχτούμε εκ μέρους του Δημάρχου,να μας αγνοεί, διότι αντιπροσωπεύουμε μεγάλο μέρος των Ανδριωτών και αποδεικνύουμε καθημερινά ότι αγωνιζόμαστε με αυτοθυσία για το καλό και την ευημερία του νησιού μας.  
Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον Δήμαρχο πως η Άνδρος δεν οδηγείται στο γκρεμό με την παρέμβαση του Γ.Γ., αλλά εξαιτίας της απραξίας και των κακών χειρισμών του Δήμου στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΣΣΟΣ   (Δημοτικός Σύμβουλος Άνδρου)
ΑΝΝΑ ΒΟΛΙΚΑ          (Δημοτική Σύμβουλος Άνδρου)
ΜΑΡΙΑ ΜΑΜΑΗ         (Δημοτική Σύμβουλος Άνδρου)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου