Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Για να μη ξεχνιόμαστε…


Δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν πίσω από βολικά ψέματα ! ! 

Το κακό όμως είναι ότι, ενώ τέλειωσαν οι «αυταπάτες», δεν τέλειωσαν τα ψέματα.
Ο κ.Σουσούδης συνεχίζει  να πορεύεται με αυτά, γιατί δεν διαθέτει το πολιτικό θάρρος να πεί στους Ανδριώτες ότι, δεν είχαν κάν σχέδιο και παρ’ ότι σαν Δημοτκή Παράταξη εμείς τα λέγαμε απο το 2015, δεν εισακουστήκαμε.
Τα έλεγε ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» Γιάννης Καπάκης στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 10ης Οκτωβρίου 2015.
Διαβάστε (πατήστε EΔΩ) το παρακάτω σχετικό  link:
http://androstiszoismas.blogspot.gr/2015/10/blog-post_12.html
και δείτε την σχετική μας, τότε, δημοσιοποίηση των λεχθέντων απο τον Γιάννη Καπάκη.
Αξίζει να τονιστεί εδώ ότι τότε δεν είχε και άλλη καμμία θεσμική ιδιότητα, ήταν επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης και απλά η τοποθέτηση μας, σε εκείνο το Συμβούλιο ήταν τελικά προφητική !
Τελικά, αναρωτιόμαστε πως ένα μεγάλο μέρος της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης δεν προβληματίστηκε από τα επιχειρήματα αυτά ?
Χρειαζόταν, να έλθουν να μας τα πουν οι καθηγητές του Πανεπιστημίου και ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Καπετάνιος ?
Εμείς επιμένουμε ότι τα μεγάλα προβλήματα δεν λύνονται με τακτικισμούς, διχαστικές και πολωτικές ενέργειες και τοπικισμούς, αλλά με επιστημονικά κριτήρια και διαφάνεια.
Δεν θα ασχοληθούμε,ούτε θα ακολουθήσουμε άλλο στον κατηφορικό δρόμο αυτό τον κύριο Σουσούδη, αλλά ούτε και θα σταματήσουμε να δουλεύουμε για την εξεύρεση αποδεκτής λύσης ΧΥΤΥ στο νησί μας, χωρίς ιδεοληψίες και εμμονές ...καλή ώρα του Δημάρχου αλλά και της αξιωματκής αντιπολίτευσης, υπό τον κ. Θεολόγου, που συνεχίζει να επιμένει  σε μια λάθος επιλογή.
Τέλος δηλώνουμε και  μετά όλα όσα δημοσιεύτηκαν και  δημοσιεύονται, ότι εμείς παραμένουμε παρόντες στην αποστολή μας που δεν είναι καμμιά άλλη απο αυτήν που απο την πρώτη μας κάθοδο στις εκλογές, στην ιδρυτική μας διακήρυξη, ανάμεσα στ’ άλλα, δηλώσαμε :

‘’ Ο δρόμος μας θα έχει λίγα λόγια και ουσιαστικές πράξεις. Αυτό το δρόμο έχουμε επιλέξει , σ’ αυτόν θα πορευτούμε με οποιοδήποτε κόστος και τίμημα’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου