Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Η φάμπρικα ποτέ δεν σταματά, δουλεύει νύκτα μέρα.

Να πούμε και εμείς τα κάλαντα??...

Η φάμπρικα των συνεχιζόμενων νομικών γνωμοδοτήσεων στο Δήμο μας, δεν έχει κόμισσα όπως στον κινηματογράφο αλλά «κόμη». Πρόκειται για περισπούδαστο νομικό πολλαπλών ιδιοτήτων και πολύ καλά αμειβόμενο από το «ματωμένο» χρήμα των φορολογουμένων.
Οκτώ (8) νέες Αποφάσεις της Ο.Ε. αλιεύσαμε πρόσφατα στη Διαύγεια, λίγο πριν το τέλος του 2016 και οι οκτώ αφορούσαν έγκριση απ’ ευθείας αναθέσεων (κάτι διαφορετικό θα μας παραξένευε άλλωστε….!!) του κ. Δημάρχου προς συγκεκριμένο, τον ίδιο πάντα (ούτε αυτό βεβαίως μας εκπλήσσει πλέον…..) νομικό του νησιού μας και όχι μόνον.
 Οι περιπτώσεις είναι συγκεκριμένες: είτε για να γνωμοδοτήσει εάν ο Δήμος μας πρέπει να υποστηρίξει νομικά τους πρώην δημάρχους σε δίκες που αφορούσαν στην άσκηση των καθηκόντων τους, δηλαδή copy paste, είτε για να παραστεί στο δικαστήριο.
Και με ταρίφα, πλούσια, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα ενός veritable κόμη της νομικής επιστήμης, δηλ. 80 ευρώ καθαρά την ώρα για ό,τι κάνει.
Επίσης, άλλη μια γνωμοδότηση προς το Δ.Σ., έκτασης λιγότερο από μιάμιση σελίδα Α4 απλοϊκή, για να μην πούμε και καθόλα αόριστη (χωρίς ουδεμία παράθεση σχετικής νομολογίας ή έστω έρευνας τίτλων), για το νομικό καθεστώς του Πύργου Μπίστη - Μουβελά στοίχισε 800 ζεστά ευρώπουλα. Του πήρε 10ώρες Χ 80 ευρώ για τη συντάξει.
Και το αποτέλεσμα….
Ο Πύργος Μπίστης - Μουβελά μάλλον χάθηκε για το Δήμο, χάρις τις συντονισμένες ενέργειες της παρούσας, αλλά και των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, αφού εξέπνευσε από το καλοκαίρι του 2015 η προθεσμία (10 χρόνια) που έθετε η διαθέτης, με αποτέλεσμα ο Πύργος να πηγαίνει στην Καίρειο Βιβλιοθήκη.
 
Είμαστε άτυχοι γιατί δεν κάλεσαν και εμάς να πούμε τα κάλαντα?...

Πάντως ένα είναι βέβαιο ότι κάποιοι από τη διοίκηση Σουσούδη κοπιάζουν πάρα πολύ για να εμπαίζουν τη νοημοσύνη μας.

Και δεν αναφερόμαστε στην ηθική του θέματος για τους συγκεκριμένους αιρετούς που προβαίνουν σ’ αυτές τις προκλητικές και δαπανηρές ενέργειες, η ηθική είναι άλλωστε άγνωστη λέξη στην κλειστή παρέα της δημοτικής αρχής Σουσούδη.
Να θυμίσουμε επίσης, ότι λίγες μέρες πριν, ο Δήμαρχος είχε κάνει απευθείας ανάθεση στην εταιρεία του Αντιδημάρχου Οικονομικών για την αγορά υπολογιστών.
Σκεφτόμαστε τους πολλούς νέους Ανδριώτες επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και αρκετοί νομικοί  που δεν έχουν αυτή την προνομιακή μεταχείριση του συγκεκριμένου, πολλαπλώς κρατικοδίαιτου, «κόμη», να πάρουν και αυτοί μια από αυτές τις δύσκολες και πολύπλοκες γνωμοδότησεις, να βγάλουν και αυτοί ένα χαρτζηλίκι.    
   
(Για όποιον θέλει να θαυμάσει τα κατορθώματα του «κόμη» και της παρέας του στη φάμπρικα του Δημαρχείου, ιδού οι σχετικές Αποφάσεις με Α.Δ.Α.: ΩΓΙΓΩΨΙ-8Φ5, 7ΛΨΚΩΨΙ-ΧΦ7, Ω1Ζ8ΩΨΙ-7ΟΡ, 6ΞΕ2ΩΨΙ-Χ7Φ, 7Β02ΩΨΙ-5ΥΛ, Ω796ΩΨΙ-ΧΘΑ, 7ΗΧ7ΩΨΙ-ΡΛΛ, ΩΛΘΖΩΨΙ-Γ1Λ, αθροίστε τα ποσά και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…..).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου