Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΣΟΥΣΟΥΔΗ… ΚΑΙ Η ΡΟΔΑ ΚΑΜΙΝΗ

Θα έχετε ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ στην πλατεία της Άνδρου και θα είναι σαν να μην έχετε.
(π. Παίσιος)


Τι κοινό να έχουν άραγε το παγοδρόμιο στην πλατεία της χώρας Άνδρου και η Ρόδα στο Σύνταγμα?  Απλά δεν λειτούργησαν ποτέ και τα δύο…..
Ποιος έδωσε την άδεια για να εγκατασταθεί χριστουγεννιάτικα το Παγοδρόμιο στην Άνδρο?  Όχι πάντως το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς δεν του ζητήθηκε ποτέ, αν και θα έπρεπε.
Ποιος εξουσιοδότησε τον κ. Σουσούδη να τοποθετηθεί αυτή η ημιτελής κατασκευή στο κεντρικότερο σημείο της Χώρας? Κανείς.
Έγινε καμία δωρεά συγκεκριμένου επιχειρηματία προς τον Δήμο και δεν το γνωρίζουμε??
Θα μας πει κανείς αρμόδιος εάν το παγοδρόμιο-φάντασμα διέθετε πιστοποίηση ασφαλείας και άδεια λειτουργίας από τις εποπτεύουσες Αρχές καθόσον εκεί θα διασκέδαζαν μικρά παιδιά; 


Ποιος θα έδινε και θα πλήρωνε το ρεύμα για τη λειτουργία του?  Μα απ΄ ότι ακούμε, όπως και στη περίπτωση του Λούνα-Παρκ το καλοκαίρι στο Νειμποριό, ο πλούσιος Δήμος της Άνδρου, δηλαδή όλοι εμείς - τα συνήθη υποζύγια - που πληρώνουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.
Να περιμένουμε μια ανακοίνωση για το πόσο κόστισε εν τέλει στους Ανδριώτες όλη αυτή η αποτυχημένη χριστουγεννιάτικη πολιτισμική ονείρωξη του κ. Δημάρχου?
Στο Δήμο Αθηναίων υπήρξε τουλάχιστον και μια ηχηρή παραίτηση υψηλόβαθμου αιρετού για την αποτυχία της Ρόδας στο Σύνταγμα. Και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.
Στο δικό μας Δήμο ποιος θα έχει την ευθιξία να αναλάβει την ευθύνη; 

Υ.Γ. Μήπως έχει γίνει κάποια μυστική συμφωνία με το Σώρρα και έχουμε λύσει τα προβλήματα μας και δε το ξέρουμε;  1 σχόλιο:

  1. Ξέρω από τώρα την κορυφαία στιγμή του 2017.
    Θα αβαντάρει ο Ντόλαν Τραμπ τον Δήμαρχο μας επειδή ταιριάζουνε, και θα παρακολουθήσουμε όλη την τοπική νεοδημοκρατική δεξιά να λέει πόσο μεγάλος πρόεδρος είναι ο Τραμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή