Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Δημοτική Ενότητα Υδρούσας: Η νέα μονάδα κρούσης των άμισθων συμβούλων
Άλλον έναν άμισθο σύμβουλο, όπως και μας είχε προϊδεάσει με προηγούμενη ανακοίνωση, όρισε ο Δήμαρχος Άνδρου στη περιοχή της Υδρούσας. Για όλους εμάς τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ήταν αφενός αναμενόμενο και αφετέρου ποιος θα μπορούσε να ήταν.  

Για άλλη μια φορά ο Γιώργος Σουρής, ο αριστοφανικός αυτός ποιητής,  καθίσταται επίκαιρος!

Άμισθος σύμβουλος, όπως είχαμε γράψει για τον πρώτο σε προηγούμενη ανάρτησή μας, τρόπος του λέγειν, όπως θα δείτε και με την πρόσφατη σχετική απόφαση στη Διαύγεια. Δυστυχώς στη ματαιοδοξία των γονέων χρησιμοποιούνται ακόμη και τα παιδιά τους. 

Τώρα όσον αναφορά τα καθήκοντα δε διακρίνουμε κάποιες ιδιαίτερες αρμοδιότητες να ανατίθενται στην εν λόγω σύμβουλο. Η επιλογή προφανώς θα έχει σχέση από το πλούσιο οικογενειακό πολιτικό παρελθόν... Γιατί δεν νομίζουμε ότι ο Δήμος έχει ανάγκη βοήθειας σε θέματα λειτουργίας του γραφείου κίνησης οχημάτων. Άλλωστε το στόλο μια χαρά τον διαχειρίζονται οι ακριβοί ιδιώτες εργολάβοι.

Μιλάμε για τον ορισμό της ανεύθυνης δημοκρατία, αφού δεν υπάρχει λογοδοσία! 

Τέλος, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα μας πει και πως θα αντιδράσει μετά την ανακοίνωση και του δεύτερου άμισθου, ο Γιώργος Ψωμάς, ο Αντιδήμαρχος που όπως έλεγε χαρακτηριστικά, η χωρική του αρμοδιότητα φτάνει μέχρι την Σταυροπέδα....Τον βλέπουμε να γίνεται σάντουιτς και να παλεύει  ασθμαίνοντας ανάμεσα στους  νεόκοπους "άμισθους" συμβούλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου