Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥΣΟΥΔΗ!!!Με μια προεκλογική φιέστα ο Δήμαρχος κ. Σουσούδης, μας παρουσίασε τον απολογισμό των-ανύπαρκτων-πεπραγμένων από τα 4,5 χρόνια της θητείας του .στο δημοτικό θέατρο στη Χώρα. ΈΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ ΘΕΛΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ(!) ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. 

Βέβαια, ο νόμος δεν προβλέπει ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ για τον απολογισμό πεπραγμένων αλλά αντίθετα όπως ορίζει το άρθρο 217 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/2006) προβλέπονται διαφορετικές διαδικασίες για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

Πιο συγκεκριμένα, ο απολογισμός γίνεται σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι το τέλος Ιουνίου κάθε χρόνο, ανακοινώνεται τουλάχιστον 15 ημέρες νωρίτερα και το Δημοτικό Συμβούλιο επιλέγει το προσφορότερο χώρο για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης συνεδρίασης κατά την οποία τοποθετούνται όλες οι δημοτικές παρατάξεις, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, κάτοικοι και φορείς του Δήμου. 

O Γιάννης Καπάκης από τον Αύγουστο 2015 κιόλας είχε απευθύνει επιστολή για το θέμα αυτό, λαμβάνοντας μια απάντηση (δείτε εδώ την επιστολή και την απάντηση) με ακατάληπτη αεροεπιχειρηματολογία τη οποία διαβάζοντάς την και πάλι σήμερα αδυνατούμε να καταλάβουμε τι εννοεί η δημοτική αρχή.

Τεσσεράμισι χρόνια έκπτωσης και κατηφόρας για τον Δήμο Άνδρου, άστοχων και αδιαφανών ενεργειών με άπειρες απευθείας αναθέσεις σε γνωστούς και φίλους, παχιά λόγια, υπόγεια πολιτικά παιχνίδια, προεκλογικές υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν, τρεις βασικούς δημοτικούς αλλά και τοπικούς, συμβούλους ανεξαρτητοποιημένους, άλλοι τόσοι παραιτημένοι, συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, μεγάλη αντιδημοκρατικότητα στη συμπεριφορά και στις δράσεις και μπόλικη ασέβεια στους νόμους, γεγονότα που όσο κι αν προσπαθούν, δεν μπορούνε να κρύψουν από τον Ανδριώτικο λαό. 
 
Και το μόνο που τους έλειπε  ήταν ο μονόλογος. Όλα καλώς καμωμένα κατά τον Δήμαρχο. Για όλα τα κακά φταίνε πάντα οι άλλοι  και ιδίως η αντιπολίτευση!!! 

Εμείς από  την πλευρά μας, η Παράταξή μας, και ο επικεφαλής μας Γιάννης Καπάκης, θα συνεχίσουμε να περιμένουμε έστω και ένα επίσημο απολογισμό σε ολόκληρη τη θητεία για να απαντήσουμε στο «τεράστιο» έργο της σημερινής δημοτικής αρχής»….

Οψόμεθα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου