Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ


Σας καλούμε την Κυριακή 7.04.2019 και ώρα 19.00 μ.μ. στου Βορονώφ, να συζητήσουμε από κοινού για το Μπατσί που ονειρευόμαστε.

Ζούμε καθημερινά μαζί σας την εγκατάλειψη αυτού του αγαπημένου τόπου, τη συνεχιζόμενη απαξίωση του εδώ και πέντε χρόνια διοίκησης Σουσούδη. Πληγωνόμαστε από την αδιαφορία των διοικούντων και την απουσία έργων για το Μπατσί μας, θυμόμαστε τις βαρύγδουπες προεκλογικές υποσχέσεις και θλιβόμαστε.
 
Ποιος αμφισβητεί ότι το Μπατσί παράγει τον μεγαλύτερο πλούτο στο νησί μας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη της Άνδρου, τιμωρείται όμως από κάποιους που δεν φρόντισαν να δημιουργήσουν έργα πνοής, αντίθετα το οδήγησαν στην υποβάθμιση. 

Η παραλία και πάλι είναι κατεστραμμένη από την κακοκαιρία, η μαρίνα δε λειτουργεί, το σύστημα ύδρευσης απηρχαιωμένο και προβληματικό, ενώ δεν υπάρχει βιολογικός καθαρισμός, δεν υπάρχει πλατεία, δεν υπάρχουν δρόμοι, δεν υπάρχουν πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα.  

Πρέπει να γίνουν πολλά, για το Μπατσί που μας αξίζει!!!
Σας περιμένουμε να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες σας και τα οράματά σας για το Μπατσί, να διαμορφώσουμε από κοινού τις προτεραιότητες για το Μπατσί της επόμενης ημέρας, για το ποιοτικό Μπατσί τόσο για τους κατοίκους του, όσο και για τους φιλοξενούμενούς του.

Η γνώμη σας μετρά ιδιαίτερα για εμάς, ο χρόνος δεν περισσεύει, το Μπατσί και οι άνθρωποί του απαιτούν όσα του στέρησαν οι προηγούμενοι.

Η δημοτική παράταξη «Άνδρος της Ζωής μας», της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, μπορεί και σας κοιτά στα μάτια, υποστηρίξαμε σθεναρά και με στοχευμένες παρεμβάσεις μας- ως ελάσσονα αντιπολίτευση στο Δ.Σ.- , το ενδιαφέρον μας για το Μπατσί. 

Δώστε μας την ευκαιρία να συνεχίσουμε.   Σας θέλουμε δίπλα μας.
Ας μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία δημοκρατικού και γόνιμου διαλόγου.

Για την «Άνδρο της Ζωής μας»
Γιάννης Καπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου