Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

ΨΑΡΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Βασιλείου Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η Άνδρος της Ζωής μας" με τον Γιάννη Καπάκη
Γεννήθηκε τον Ιουλίου 1958 στη  Χώρα της Άνδρου και ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στο Δημοτικό σχολείο και στο εξατάξιο Γυμνάσιο της Χώρας. Είναι παντρεμένος με την Ολυμπία Κεμπέση και μαζί της απέκτησε τρία παιδιά, την Μαρία Νεφέλη, τον Βασίλη και την Ελπίδα.

Σπούδασε στο τμήμα Οδοντιατρικής του ΑΠΘ και στην συνέχεια διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Οδοντιατρικής ενώ υπήρξε παράλληλα μεταπτυχιακός σπουδαστής του τμήματος με τίτλο «Περιοδοντολογία».  Συμμετείχε σε πληθώρα σεμιναρίων για την ενημέρωση και εξέλιξή του.

Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στο νησί  και το από το 2013 έως το 2016 υπήρξε μέλος της επιτροπής λειτουργίας των κοινωνικών ιατρείων και φαρμακείων, ως εθελοντής.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό και έχει λάβει μέρος σε 3 μαραθώνιους δρόμους, καθώς επίσης και σε άλλες εκδηλώσεις όπως το 2014 στον αγώνα με θέμα « το Ατένι δεν πωλείται»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου