Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Πολιτικό μήνυμα του Γιάννη Καπάκη Υποψήφιου Δήμαρχου


Πολιτικό μήνυμα του Γιάννη Καπάκη Υποψήφιου Δήμαρχου
Φίλοι και φίλες,
H Άνδρος έχει ανάγκη από μια δημοτική  αρχή, η οποία θα σέβεται τόσο τους εκλεγμένους εκπροσώπους του νησιού όσο και την διαφορετική άποψη. Πιο συγκεκριμένα το νησί χρειάζεται ένα δήμαρχο που:
θα δείξει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, θα εμπνεύσει τους νέους και τις νέες και θα ασχοληθεί με τα προβλήματα τους.
Θα υλοποιεί έργα υποδομών με διαφάνεια και αξιοποιώντας στο έπακρο το δημόσιο χρήμα
θα ενστερνίζεται τις αρχές της ελευθεροτυπίας και θα σέβεται την δημοσιογραφία ως πυλώνα της δημοκρατίας
θα αποτρέπει τον διαχωρισμό των υπαλλήλων σε «ευνοούμενους» και «μη», ενώ θα συνεργάζεται με όλους και όλες, διευκολύνοντας το έργο τους μεριμνώντας παράλληλα για την επιμόρφωση τους
θα λειτουργεί τα προβλεπόμενα εκ του νόμου Συλλογικά Όργανα και τις Επιτροπές, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.
θα μεριμνά για την υλοποίηση ενός στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις του τόπου.
θα δημιουργήσει πραγματικές αλυσίδες αξίες στον τουρισμό-πολιτισμό-αγροδιατροφή-περιβάλλον με όρους αξιοβίωτης ανάπτυξης.
θα αναδεικνύει την άυλη και υλική πολιτιστική κληρονομιά, όπως η παραδοσιακή μουσική και τα όργανα της, τις ξερολιθιές, τις περιοχές NATURA και θα εργάζεται αναλόγως
Η Άνδρος με αναρίθμητα συγκριτικά πλεονεκτήματα,  περιβαλλοντικά και πολιτισμικά, μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε δράσεις αειφορίας, πολιτιστικής εξωστρέφειας, ήπιας τουριστικής ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής.
Χρειαζόμαστε μια επείγουσα Πολιτική Αλλαγή την οποία μπορεί να φέρει μόνο  ο συνδυασμός μας η «Άνδρος της Ζωής μας», ανοίγοντας μια νέα προοπτική για τον τόπο.
Αλλάζουμε το ύφος και το ήθος του δημόσιου πολιτικού διαλόγου, αλλάζουμε την Άνδρο, αλλάζουμε το Δήμο Άνδρου!

Γιάννης Καπάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου