Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΟΥΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης "Η Άνδρος της Ζωής μας" με τον Γιάννη Καπάκη
Γεννήθηκε στην Άνδρο, όπου και κατοικεί μόνιμα. Τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο και είναι κάτοχος διπλώματος αγγλικής γλώσσας. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών και γιαγιά τεσσάρων εγγονών. Ξεκίνησε τη δημοσιοϋπαλληλική της διαδρομή το 1975 από το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου, μετά την κατάργηση του οποίου υπηρέτησε στην τότε κοινότητα Γαυρίου. Συνέχισε υπηρετώντας στο Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης, κατόπιν στο νεοσύστατο Επαρχείο, ύστερα στο Δημόσιο Ταμείο και τέλος στη ΔΟΥ Άνδρου, απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Από το 1990 μέχρι το 2014 υπήρξε μέλος, γραμματέας και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, γραμματέας στο Μουσικό Σύλλογο Άνδρου, πρόεδρος διαφόρων συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, μέλος & πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Υγείας, μέλος της Πολιτιστικής Επιτροπής Δήμου Άνδρου, ταμίας του Συλλόγου Φίλων της Καϊρείου Βιβλιοθήκης και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων του Ναυτικού Μουσείου Άνδρου και της ΔΕΑΔΑ.
Το 2011 εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Γλυνού και έως το 2014 ήταν πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Άνδρου και μέλος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Άνδρου. Από το 2013 έως το 2014 ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου, χωρικής αρμοδιότητας πρώην Δήμου Άνδρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου