Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Πάππους) του Αντωνίου Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η Άνδρος της Ζωής μας" με τον Γιάννη ΚαπάκηΜεγάλωσε στο Γαύριο Άνδρου, όπου τελείωσε το Γυμνάσιο. Στη συνέχεια σπούδασε μηχανικός αυτοκινήτων στη σχολή του ΟΑΕΔ των Αγίων Αναργύρων και παράλληλα έκανε την πρακτική του στο στρατόπεδο Καποτά.

Από το 2003 εργάζεται σαν πυροσβέστης στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου.
Διατελεί Σύνεδρος / μέλος της ΓΣΕΕ, Γραμματέας του Πανελλαδικού Σωματείου πενταετούς Υποχρεώσεως και Συμβασιούχων Πυροσβεστών ( όπου έχει διατελέσει για 2 χρόνια αντιπρόεδρος). Είναι αιρετό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Μεταθέσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας, και Ιδρυτικό μέλος και Ταμίας του Χορευτικού Ομίλου Άνδρου, ενεργού και πολυμελούς συλλόγου στην Άνδρο.

Στα πλαίσια της δράσης του συλλόγου έχει δημιουργήσει και συνδιοργανώσει αρκετές πολιτιστικές και συλλογικές δράσεις, αναδεικνύοντας την παράδοση του νησιού εντός και εκτός της Άνδρου. Συμμετείχε ενεργά στην διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης Παναδριακής γιορτής στο λιμάνι του Γαυρίου, όπου η ανταπόκριση και αποδοχή του κόσμου γι’ αυτό το γεγονός δεν είχε προηγούμενο.
Μέσα από την χορευτική ομάδα, την ενασχόληση με τα κοινά και τη δουλειά μου, έχω έρθει σε επαφή με αρκετούς νέους ανθρώπους , συζητώντας και αναδεικνύοντας τα προβλήματα του νησιού μας , για τα οποία η προσωπική μου άποψη είναι πως οι νέοι θα πρέπει να είναι περισσότερο ενεργοί στην εύρεση λύσεων με προτάσεις που αν υλοποιηθούν θα προωθήσουν το νησί μας και τα το κάνουν ένα παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο στις Κυκλάδες, αλλά και σε ολόκληρη την ελληνική Επικράτεια.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση λόγω της συναναστροφής μου με τον κόσμο και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας για τα οποία δεν μπορώ να μείνω άπραγος. Στην προσπάθειά μου αυτή συμπορεύομαι με τον Γιάννη Καπάκη και τον συνδυασμό «Η Άνδρος της ζωής μας». 

Ζητώ τη στήριξή σας ώστε όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα και να μπορέσουμε να δούμε της Άνδρος μας όπως πραγματικά της αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου