Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ!!
Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας άλλη μια προεκλογική επιστολή του κ. Λότσαρη προς τις ναυτιλιακές για έκπτωση στους ετεροδημότες 30% για να τους έρθει λέει δήθεν δωρεάν η μετακίνηση μετά την επιστροφή του μεταφορικού ισοδυνάμου.

Μόνο που βιάστηκε να την ανακοινώσει το γραφείο τύπου του και στην βιασύνη τους απέδειξαν ποσό άσχετος είναι ο κ. Λότσαρης στο ακτοπλοϊκό και συγχρόνως επικίνδυνος  για την ΑΝΔΡΟ, όπως έδειξε και στις αρνητικές θέσεις που πήρε στις  δρομολογήσεις πλοίων.

Πρώτον την επιστολή έπρεπε να τη στείλει στον Υπουργό Εμπορικής  Ναυτιλίας, όπως ακριβώς έκανε ο Γιάννης Καπάκης. Η συγκεκριμένη έκπτωση δεν ανήκει στις υποχρεωτικές  και κατά συνέπεια, μόνο ο ίδιος ο υπουργός θα μπορούσε να έρθει σε συνεννόηση με τις εταιρείες.

Δεύτερον το μεταφορικό ισοδύναμο κ. Λοτσάρη ισχύει μόνο για τους μονίμους κάτοικους της Άνδρου που στη φορολογική τους δήλωση αναφέρουν ως μόνιμη κατοικία την Άνδρο και όχι αυτούς που κάνουν μεν δήλωση στη ΔΟΥ Παλλήνης, αλλά έχουν μόνιμη κατοικία στην Αθήνα. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται από το υπουργείο υπό την προϋπόθεση εγγραφής και έκδοσης κωδικού και ισχύει κατά περίπτωση για ορισμένο αριθμό μετακινήσεων  ανά μήνα.

Όλοι καταλαβαίνουμε πλέον πως θεωρεί ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς με συνεχή ψέματα!!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΔΑΜΗΣ 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου