Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

ΡΟΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στυλιανού Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η Άνδρος της Ζωής μας" με τον Γιάννη ΚαπάκηΓεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κόρθι της Άνδρου. Η καταγωγή μου είναι από την Πίσω Μεριά όπου και μεγάλωσα σε μια πολύτεκνη - αγροτική οικογένεια.
Για πολλά χρόνια εργάστηκα στην Λατοδομική Άνδρου ως οδηγός και χειριστής μηχανημάτων. Από το 2011 έως και σήμερα εργάζομαι ως Υπεύθυνος του Τμήματος Δεματοποίησης στο Νησί μας. Μέσα από την δουλειά μου και τις πολλές εθελοντικές ώρες εργασίας έχω βοηθήσει τον Δήμο μας για την ενίσχυση και ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων του έργου. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Παρλιάρου και έχουμε δύο παιδιά.
Η αγάπη μου για τον τόπο μου και θέλοντας να προσφέρω σε αυτόν δραστηριοποιούμε από το 2012 ως μέλος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου "Το Μουστάκειο" στον οποίο έχω διατελέσει Πρόεδρος και συνεχίζω να υποστηρίζω τις δραστηριότητες του έως και σήμερα από την θέση του Αντιπροέδρου του Δ. Σ
Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου.
Σκεπτόμενος πολλές φορές το νησί μου, τον τόπο μου, τις δυνατότητες του και το "έδαφος" που θα πρέπει αφήσουμε στα παιδιά μας, πήρα την απόφαση μου να συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Γιάννη Καπάκη. Το νησί μας είναι ένα όμορφο στολίδι και αξίζει να δουλέψουμε για αυτό όλοι μαζί ενωτικά, με όραμα και όνειρα για αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου