Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

ΔΑΦΝΙΩΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η Άνδρος της Ζωής μας" με τον Γιάννη ΚαπάκηΟνομάζομαι Γιάννης Δαφνιωτίδης, είμαι άγαμος και κατάγομαι από τις Χάρτες, Άνδρου.

Απόφοιτος των πανεπιστημίων του Βορείου Λονδίνου και του Guildhall School of Music and Drama.
Είμαι Θεατρολόγος, Ηθοποιός και Σκηνοθέτης.
Με τα κοινά της Άνδρου ασχολούμαι από το 2009 όταν εκλέχθηκα από τους συντοπίτες μου ως ενεργό μέλος στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροταντάλου.

Από το 2009 έως σήμερα με δράσεις αλλά και παρεμβάσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση προσπάθησα να αναδείξω στην Δημοτική Αρχή τα προβλήματα, τις ανησυχίες και προβληματισμούς των κατοίκων με μόνο σκοπό την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου της περιοχής αλλά και του συνόλου του νησιού.

Γνωρίζοντας πλέον τις ανάγκες των Ανδριωτών αλλά και επιθυμώντας να δω τον τόπο αυτό να αναπτύσσεται, αποφάσισα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου να στηρίξω τον Γιάννη Καπάκη και την Παράταξη Άνδρος της Ζωής μας.
Γιατί μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τον τόπο μας.
Γιατί πιστεύουμε πως οι Ανδριώτες, όπως και κανείς δεν πρέπει να επαιτεί για τα αυτονόητα αλλά να τα απαιτεί.
Γιατί πιστεύουμε πως οι Ανδριώτες είναι ώριμοι, και επιθυμούν να αφήσουν στο παρελθόν τις εποχές των πελατειακών Δήμων.
Γιατί πιστεύουμε πως ο Πολιτισμός της Άνδρου είναι ξεχωριστός  και μπορεί να αποτελέσει την πιο δυνατή βάση ανάπτυξης του τόπου.
Γιατί το νησί μας, Η Άνδρος μας μπορεί να γίνει παράδειγμα ανάπτυξης σε εθνικό αλλά και υπερεθνικό επίπεδο.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ζητώ την στήριξη σας ώστε δίπλα στον Γιάννη Καπάκη να βάλουμε όλοι μαζί ένα λιθαράκι και να σηκώσουμε την Άνδρο πιο ψηλά.
Μιλάμε την ίδια γλώσσα, μοιραζόμαστε τα ίδια οράματα, Αγαπάμε την Άνδρο. Ενωμένοι για το μέλλον του νησιού! Της Άνδρου της Ζωής μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου