Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

“ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ”

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ...
Επανήλθε  και πάλι τρεις ημέρες  μετά τις εκλογές με μια αήθη και απρόκλητη επίθεση λάσπης ο κίτρινος τύπος του νησιού μας με άλλο ένα λίβελο εναντίον της παράταξης μας, των στελεχών της, αλλά και υποστηρικτών της που είχε την πιο ξεκάθαρη και διαφανή θέση.
  
Ο κίτρινος συντάκτης και «εκπρόσωπος» καταργώντας κάθε στοιχειώδη κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και καταγράφοντας αποκυήματα της νοσηρής του φαντασίας, έγραψε και αυτή τη φορά ένα κατάπτυστο κείμενο από το οποίο διαφαίνονται τα κίνητρα του, που δεν μπορούν παρά να έχουν σχέση μόνο με την εξυπηρέτηση πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, αφού τα συμπεράσματα του είναι αυθαίρετα και ασυνάρτητα.

Η θέση μας είναι σαφής και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση για ψήφο κατά συνείδηση στην επαναληπτική ψηφοφορία.
 
Το λιβελλογράφημα με τα σχόλια αυτά το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι  να συντηρούν και να αναθερμαίνουν ένα νοσηρό κλίμα αντιπαράθεσης, χωρίς το οποίο ο ίδιος έχει αντιληφθεί δεν έχει λόγο ύπαρξης.
 
Επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι αυτές οι επιθέσεις θα συνεχιστούν από τον κίτρινο τύπο δηλώνουμε ότι από εδώ και στο εξής το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

Η «Άνδρος της Ζωής μας» θα συνεχίσει να απευθύνεται στον ανδριώτικο λαό, κοιτώντας τον στο πρόσωπο, λέγοντας του την αλήθεια και θα καταθέτει τις απόψεις της για όλα τα ζητήματα τρέχοντα και διαχρονικά με βάση την αρχή της νομιμότητας και της διαφάνειας για την προκοπή του τόπου, από τον οποίο κρίθηκε και θα κρίνεται καθημερινά και όχι από τους όποιους κίτρινους εισαγγελείς, δήθεν εκφραστές της κοινής γνώμης και λογικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου