Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

ΖΕΡΒΟΥ ΕΛΕΝΗ του Θεμιστοκλή Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Η Άνδρος της Ζωής μας" με τον Γιάννη Καπάκη
Ονομάζομαι Ελένη Ζερβού. Γεννήθηκα στο Μπατσί της Άνδρου  και είμαι μόνιμη κάτοικος. Κατάγομαι από τρία χωριά του νησιού. Τα Αποίκια , την Κατάκοιλο και το Απροβάτου. Είμαι απόφοιτη λυκείου και είμαι ελεύθερη επαγγελματίας.

Στην απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά, με οδήγησε η αγάπη μου για το νησί μας. Όραμά μου, είναι η συνεχής ανάπτυξη του τόπου μας και η καλυτέρευση της καθημερινότητας των δημοτών μας.

Ενδιαφέροντά μου είναι η αγάπη μου για την δύση και τα ζώα, λατρεύω  της θάλασσα και μου αρέσει πολύ η ποδηλασία και το κολύμπι. Τα χαρακτηριστικά μου, η δυναμική προσωπικότητα μου, η ειλικρίνεια και το όνειρό μου για ένα κόσμο δίκαιο.
Το νησί μας είναι ένας παράδεισος που απλά θέλει ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, ανθρώπους με ψυχή ακόμα και ονειροπόλους ανθρώπους για να επέλθει μια βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη στους κατοίκους του νησιού μας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στηρίζω τον Γιάννη Καπάκη και τον συνδυασμό «Η Άνδρος της Ζωής μας» και δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου