Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…Τι έγινε ω ρε παιδιά;;; Αποχώρησαν από το DEBATE o Λοτσάρης και Γιαννίσης γιατί δεν ήθελαν τη συντονίστρια κ. Βαρλάμη; Τώρα τι άλλαξε και επανέρχονται;;; Μπορείς να μας πει κανείς;;; Πάλι φταίει ο Γιάννης Καπάκης!!!  Έτσι φαίνεται τους λέει ο κοινός επικοινωνιολόγος τους, αλλά και ο κοινός κοντός καθοδηγητής τους από την ΥΔΡΟΥΣΑ. Αφού δεν κατάφεραν να τον βγάλουν από τη μέση με την καπηλεία μιας μεγάλης φυσικής καταστροφής, τώρα σκαρφίστηκαν κάτι άλλο.

Τα βρήκαν λένε ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ με τον ΚΑΠΑΚΗ.  

Φαίνεται ότι δεν υπάρχει ίχνος ντροπής. Μα όλα αυτά τα χρόνια ποιος έβαζε πλάτη στο ΣΟΥΣΟΥΔΗ; Ποιος παρέμβαινε εξωθεσμικά  στις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, πιέζοντας για τη χωροθέτηση  του ΧΥΤΥ;  Μα ο κ. Λοτσάρης που για να μη ξεχνιόμαστε  έτρεχε πρώτος να δημοσιοποιήσει τα εξωθεσμικά κατορθώματα του, για να προλάβει τον Σουσούδη μπας και αρπάξει κανένα ψήφο από τη Χώρα.

Το ίδιο δεν έκανε και με το ΣΙΛΟ στον κάμπο του Γαυρίου;

Τώρα που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο τι μας λέει; Έφταιγε ο υπάλληλος της Περιφέρειας (!). Εκείνος δεν ήξερε τίποτα; Φανταστείτε να γίνει και Δήμαρχος. Να ξέρετε από τώρα θα φταίνε οι υπάλληλοι του δήμου. Για να μη πούμε τι έκανε για το λιμάνι μαζί με το Σουσούδη; ΤΙΠΟΤΑ. 

Το μόνο κοινό έργο που μπορούν να επιδείξουν είναι η κοινή ψήφιση μαζί με το συνδυασμό του Σουσούδη που δεν είχε την πλειοψηφία σχεδόν όλων των προτάσεων του Δημάρχου, από νυν δημοτικούς συμβούλους που είναι εκ νέου υποψήφιοι τώρα με την παράταξη του, αν δεν ήταν επιδεικτικά απόντες και θυμήθηκαν τους Ανδριώτες ξανά στις εκλογές. 

Πάντως το δικό του έργο ως έπαρχος το γνωρίζουμε. Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ, αφήνοντας πίσω του ένα κατεστραμμένο οδικό δίκτυο,  το χειρότερο επαρχιακό δίκτυο των τελευταίων δεκαετιών και ένα λιμάνι Γαυρίου στην πιο δεινή κατάσταση.

Τώρα έχουμε και καινούργιο ΠΑΡΑΜΥΘΙ. Θα κάνει άλλο λιμάνι στο Χαλκολιμνιώνα. Πόση άλλη κοροϊδία; Ούτε σε ιθαγενείς να απευθύνεται. Αλλιώς δεν εξηγούνται τόσα ψέματα, κραυγές και λαϊκά δικαστήρια.

Ο κόσμος όμως τους πήρε χαμπάρι. Και τον κ. Λοτσάρη, αλλά και το καινούργιο συνεταιράκι του τον Δ. Γιαννίση που αποχώρησε και επανήλθε από το DEBATE σε πλήρη ταύτιση μαζί του. (με εντολή ποιανού άραγε; των καθοδηγητών τους, δημοσιογράφου και πρώην δημάρχου;)

Και με την ευκαιρία; Να μας πούνε και οι δύο τώρα; 

Θα μας στηρίξουν στο δεύτερο γύρο η θα στηρίξουν τον Σουσούδη; 

Περιμένουμε μια απάντηση από τους ίδιους και όχι τα παπαγαλάκια τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου