Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

ΜΑΜΑΗ-ΚΑΠΟΝ Αναστασία (Τασούλα) του Λεονάρδου Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Η Άνδρος της Ζωής μας" με τον Γιάννη Καπάκη

Η Τασούλα Μαμάη γεννήθηκε στην Άνδρο το 1962 όπου τελείωσε το δημοτικό σχολείο στο Γαύριο. 

Ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές της σπουδές στο Γυμνάσιο-Λύκειο του Αρσακείου Ψυχικού.

Σπούδασε στο Φυσικό τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πάτρας. Ως φυσικός ακολούθησε με υποτροφία του Γαλλικού Κράτους μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris VII, απ' όπου έλαβε πτυχίο Master με εξειδίκευση στη διδακτική της πληροφορικής.

Εργάστηκε στην εταιρεία Toshiba ως στέλεχος στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης μέχρι το 1991.Έκτοτε ασχολήθηκε με την εκπαίδευση και έχει διδάξει σε σχολεία της Αθήνας και στο Γυμνάσιο Τ.Λ. Γαυρίου.
Από το 2002 έως 2008 εργάστηκε στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Κοινωνία της Πληροφορίας που αφορούσε στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις νέες τεχνολογίες.
Από το 1994 έως 1998 διετέλεσε Πρόεδρος της κοινότητας Γαυρίου και από το 1998 έως 2002 θήτευσε ως Επικεφαλής Αντιπολίτευσης του δήμου Υδρούσας. Επίσης από το 1994 έως 1998 υπήρξε αντιπρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Κυκλάδων.
Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου