Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

ΜΑΝΔΑΡΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η Άνδρος της Ζωής μας" με τον Γιάννη Καπάκη
Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1951 στην Βουρκωτή της Άνδρου. Μεγάλωσε με την οικογένειά του στο χωριό του και πήγε στο Δημοτικό σχολείο. Συνέχισε την εκπαίδευσή του στο Γυμνάσιο της Χώρας και ολοκλήρωσε την φοίτησή του.

Ως κάτοικος νησιού με άνθιση στη ναυτιλία, εργάστηκε σε εταιρεία πλοιοκτήτη του νησιού, ξεκινώντας ως πρακτικός μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού. Άξιος άνθρωπος και οικογενειάρχης με 2 παιδιά, κατάφερε να δώσει εξετάσεις και να πιστοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρία του με το  δίπλωμα του Μηχανικού του Εμπορικού Ναυτικού. Μετά την ηλικία των 35 χρόνων κατάφερε να αφήσει τη θάλασσα και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Άνδρο, ως υδραυλικός έως την συνταξιοδότησή του.

Έχοντας ενέργεια και θέληση να βοηθήσει τον τόπο του, διετέλεσε 8 χρόνια σύμβουλος στο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουρκωτής «Η Αγιά Τριάδα» και συνέχισε 4 χρόνια ως πάρεδρος.

Ανήσυχο και καλλιτεχνικό πνεύμα, ασχολήθηκε από νωρίς με την παραδοσιακή κληρονομιά του Νησιού. Παίζει τσαμπούνα και βιολί και συμμετέχει κάθε χρόνο στο παραδοσιακό έθιμο των Καλάντων του νησιού. Επίσης είναι μέλος της Μικτής Χορωδίας του ΜΟΥΣΑ.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με την καλλιέργεια της γης και την κτηνοτροφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου