Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

ΡΕΡΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημοσθένη Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η Άνδρος της Ζωής μας" με τον Γιάννη Καπάκη
Γεννήθηκε το 1983. Είναι τέκνου του Δημοσθένη και της Ευσταθίας Ρέρρα. Τελείωσε την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Αρσάκειο Αθηνών και στην συνέχεια φοίτησε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Ορεστιάδα, στο τμήμα Δασολογίας, Διαχείριση Περιβάλλοντος και Φυσικών πόρων. Κατόπιν έκανε την μεταπτυχιακή του διατριβή στο άνωθεν τμήμα με θέμα την Διαχείριση Φυσικών Πόρων. Τα τελευταία χρόνια εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο εργαστήριο Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας.
Κατοικεί μόνιμα στο Γαύριο και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον αγροδιατροφικό χώρο και συγκεκριμένα στη μελισσοκομία, συνεχίζοντας την οικογενειακή επιχείρηση του παππού του Γιάννη Ρέρρα περίπου 15 χρόνια τώρα.

Ως νέος άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του και θέλει να τον δει να προοδεύει, έχοντας εργαστεί σε αυτόν με την ιδιότητα του Δασολόγου – Μελισσοκόμου και έχοντας μάθει αυτό τον τόπο καλά, αισθάνομαι την ανάγκη της γνώσεις μου και την εμπειρία μου, να τις προσφέρω για το ευρύτερο καλό.
Με το σκεπτικό αυτό δε μένω μόνο σε λόγια καφενείου, αλλά αποφάσισα να είμαι ενεργός πολίτης και έτσι συμμετείχα το 2010 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Γλυνού και εκ νέου υποψήφιος το 2014, σαν ιδρυτικό μάλιστα μέλος, με τον τότε νέο συνδυασμό, η Άνδρος της ζωής μας, πάλι σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Σήμερα συνεχίζω την πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο Άνδρου Γιάννη Καπάκη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με όρεξη και διάθεση για προσφορά.
Θέλω να εργαστώ στο πλευρό του, στην προσπάθεια που κάνει, να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει. Πρέπει και μπορούμε, όταν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, να αντιμετωπίσουμε δραστικά τα πραγματικά προβλήματα του νησιού μας.
Χρειάζεται να μελετήσουμε και να υλοποιήσουμε, έργα ουσιαστικά, με βάσεις και θεμέλια γερά, με προοπτική, με αποτέλεσμα και όχι να εξαντληθούμε σε έργα βιτρίνας, προς χάριν μόνο εντυπώσεων ή να μείνουμε σε κούφια λόγια.
Γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας να ανακάμψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου