Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;Ο κίτρινος εκπρόσωπος επανήλθε πάλι με λάσπη και ψέματα σε σχετικό  δημοσίευμα του για την επιστροφή των εκδρομέων του τριήμερου.

Άραγε έτσι έχει αποφασίσει ο νέος Δήμαρχος να διοικήσει, με τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο του και τη γνωστή κίτρινη προπαγάνδα;

Συγκεκριμένα αναφέρει ο κίτρινος εκπρόσωπος για τον περιφερειακό Γαυρίου ότι τάχα δεν είχε αναφερθεί προεκλογικά ο συνδυασμός μας «ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ».

Ψεύτης όπως πάντα, γιατί ήταν από τα πρώτα θέματα των προβλημάτων του Γαυρίου, που αναφερθήκαμε προεκλογικά, αλλά ήταν θέμα και στη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Σαντορινιό, στην οποία ήταν παρών ο κίτρινος εκπρόσωπος.

Βέβαια, ξεχάσαμε να τάξουμε λιμάνι στη Σταυροπέδα, όπως έκανε ο νέος Δήμαρχος, ο οποίος σαν Έπαρχος πέντε χρόνια άφησε ένα κατεστραμμένο λιμάνι Γαυρίου, επικίνδυνο για τα πλοία και τα τουριστικά σκάφη, όπως ακριβώς και ένα οδικό δίκτυο κατεστραμμένο.

Δεν αναφέρθηκε όμως, ο κίτρινος εκπρόσωπος στην μετεκλογική αγάπη του νέου Δήμαρχου για το Γαύριο, ο οποίος απουσίαζε από την Γιορτή του Λεμονιού την Κυριακή 16/6, ενώ αντίθετα ήταν παρών σε άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις στο νησί την προηγουμένη μέρα.

Τώρα, βέβαια δεν είχε ανάγκη από ψήφους και ας το θυμούνται αυτό οι Γαυριώτες.

Τέλος, ο ξεχασιάρης κίτρινος εκπρόσωπος, ξέχασε ότι ο συνδυασμός μας για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών είχε βγάλει ανακοίνωση για ψήφο κατά συνείδηση και δεν μπήκε καν στις σκοτεινές διαδικασίες των συνεργασιών από σεβασμό στους ψηφοφόρους τους οποίους δεν θεωρεί πρόβατα για να τους υποδείξει τι θα κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου